Heeft u reeds onderzocht welke vastgoed onderhoudsbedrijven in Rotterdam gevestigd en/of werkzaam zijn? Ons bedrijf, Gaal Vastgoed Beheer, is een van deze onderhoud- en verbouw bedrijven uit de regio van Rotterdam. Gaal Vastgoed Beheer is een allround bedrijf op het gebied van verbouwingen en onderhoud in de breedste zin van het woord. Alles onder één dak brengt gemak, snelheid en overzichtelijkheid. Dit is dan ook de reden dat wij bewust kiezen om bekend te staan als zowel een van de vastgoed onderhoudsbedrijven en als een van de verbouw bedrijven in Rotterdam en omstreken. Wij hanteren vaste tarieven voor alle services.

Als u op zoek bent naar een verbouw- of vastgoed onderhoudsbedrijf in regio Rotterdam, dan komt u al snel uit bij Gaal Vastgoed Onderhoud & Beheer. Ons bedrijf biedt u namelijk vele voordelen ten opzichte van de vele vastgoed onderhoudsbedrijven, waaronder ook de voordelen:

 • Wij bieden u totaal vastgoed beheer;
 • Bij ons kunt u alles onder één dak brengen;
 • Gaal Vastgoed Beheer is een VVE specialist;
 • Ook onderhoudscontracten zijn bij ons mogelijk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als een van de verbouw bedrijven uit Rotterdam? Of wilt u zich eerst laten informeren over de verschillen met ons bedrijf en de andere vastgoed onderhoudsbedrijven uit de regio? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 010 – 299 91 00.

Gaal Vastgoed Onderhoud is gevestigd aan de Pottenbakkerstraat 21 in Hoogvliet.

Onze onderhoud en verbouw diensten

Gaal Vastgoed Beheer kan u bij allerlei onderhoud en verbouw werkzaamheden helpen. Wij verzorgen als een van de verbouw bedrijven uit Rotterdam de volgende diensten:

 • Loodgieters- en rioleringwerk
 • Elektra
 • Schilder- , tegel- en  stukadoorswerk
 • Uitbouw, aanbouw, opbouw en dakkapellen;
 • Tuin aanleg, onderhoud en andere hovenierswerkzaamheden;
 • Keuken en Badkamer installatie
 • Houtwerk, kozijnen herstellen en vervangen
 • Planmatig onderhoud aan woningen ofwel panden.

Wilt u meer weten over onze diensten als vastgoed onderhoud- of verbouw bedrijf uit Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over onze mogelijkheden.

Unieke service als een van de vastgoed onderhoudsbedrijven uit regio Rotterdam

Gaal Vastgoed Onderhoud biedt een unieke abonnementsvorm aan voor het onderhoud van vastgoed projecten. Specifieke onderhoudsvormen kunnen in een contract worden afgenomen, waardoor u altijd verzekerd bent van een snelle accurate en professionele service. Hierdoor heeft u zelf geen eigen oproepservice nodig en bent u bovendien verzekerd van een scherp tarief. Elk vastgoed project is uniek bij ons vastgoed onderhoud- en verbouw bedrijf.

Gaal vastgoedonderhoud biedt hier de perfecte oplossingen op maat voor. Bent u wel in voor een kennismakingsgesprek over de mogelijkheden van onze verbouw- en vastgoed onderhoudsbedrijven  in regio Rotterdam?  Neem dan gerust contact op! Doe dit ook voor het opvragen van een offerte op maat. Meer weten? Ons team van deskundige medewerkers beantwoordt graag al uw vragen.